Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Mijn Baby en ik: Fisheye Baby 110 zwart-wit fotografie

We gaan deze keer voor een klassiek tintje met een galerij vol zwart-wit Fisheye foto’s. Ontdek wat voor pareltjes je met de Fisheye Baby 110 camera’s kunt maken. Vergeet niet een rolletje of twee Lomography Orca B&W mee te nemen om je eigen zwart-wit foto’s met de Fisheye Baby 110 te maken!

We kunnen maar geen genoeg krijgen van zwart-witfotografie. Laten we eens kijken naar wat er gebeurt als je de Fisheye Baby 110 camera’s met de Lomography Orca B&W 110! combineert!

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No.2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb modus en je kunt er ook
nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door tomas_bates en vertaald door marissa

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 中文(繁體版), Français, 한국어, 中文(简体版), Italiano, Türkçe, Português, Deutsch, ภาษาไทย, Spanish & 日本語.