Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Dagdromen: 50 prachtige LC-A foto's van overdag

Of het nou regent of de zon schijnt - met de LC-A maak je overdag altijd prachtige foto's. Check de selectie van de mooiste analoge foto's en lees meer over de speciale actie deze week in de online shop!

Altijd mooi en vol atmosfeer, de foto’s die je maakt met de LC-A+ stralen altijd levendigheid uit. Daarom hebben we in deze galerij een selectie gemaakt van de meest adembenemende LC-A dag-foto’s. Met de grote hoeveelheid mooie foto’s zou deze collectie nog veel verder uitgebreider kunnen worden – reageer op dit artikel met een link naar jouw favoriete LC-A foto!

Wil je zelf experimenteren met je LC-A? Alleen deze week krijg je 20% korting op alle LC-A Accessoires – Ga snel naar de Online Shop en trakteer jezelf op een tof Lomo-cadeau! Je hebt voor deze actie geen kortingscode nodig, de korting wordt automatisch verwerkt bij het afrekenen. De actie loopt af op 22 januari 2012.

De Lomo LC-A+ staat wereldwijd bekend om zijn fantastische mogelijkheden: automatische belichting, uitgebreid ISO-bereik en de mogelijkheid om meervoudige en lange belichtingen te maken. Koop nu je eigen Lomo LC-A+!

geschreven door tomas_bates en vertaald door desibel

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: ภาษาไทย, Português, Deutsch, 中文(繁體版) & Türkçe.