Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Grand Opening Lomography Gallery Store Antwerpen is meer dan 2 jaar geleden geëindigd

Oh yeah baby - het moment supreme is eindelijk aangebroken. De spanning is om te snijden. Rampapam....de Grand Opening party van de Lomography Gallery Store in Antwerpen! Lees gauw verder en ontdek alle party facts en het allerbelangrijkste - zorg dat je erbij bent!

Foto van lgsamsterdam

In tegenstelling tot de zoektocht in Amsterdam was de uitdaging om de perfecte plek in Antwerpen te vinden, niet zo lastig gelukkig. De Kammenstraat was ‘the place to be’ en het perfecte winkelpand was in no time gevonden. Een authentiek pandje midden in de Kammenstraat met ongeveer 40m2 winkeloppervlak – een pittoresk plekje! In de Lomography Gallery Store kan je uiteraard terecht voor de volledige collectie Lomography producten, maar ook voor speciale Lomography activiteiten zoals bijzondere exposities, product lanceringen, feestjes en workshops. Er is altijd wel iets te beleven in de Lomography Gallery Store Antwerpen. Kijk voor meer informatie over workshops en activiteiten altijd op www.lomography.nl/magazine/events

Na weken van renovatie en voorbereidingen is het nu echt tijd om de deuren van onze grote trots te openen! Uiteraard gaan we dit groots aanpakken met een speciaal feestje, net als bij de openingen van al onze andere Lomography Gallery Stores. So here we go – de party details:

Wat? Grand Opening Lomography Gallery Store Antwerpen
Wanneer? 21 juni vanaf 20:00h
Waar? Lomography Gallery Store Antwerpen – Kammenstraat 55

Het feest is AAN vanaf 20:00h en zal rond middernacht eindigen. Kom met al je vrienden én je favoriete camera naar de Kammenstraat 55 en feest gezellig met ons mee. Ontdek als eerste in Antwerpen de nieuwe Lomography winkel mét de unieke Antwerpse LomoWall. Drink Belgische biertjes of een ijskoude Russische wodka, maak kennis met onze lovely lomo staff én eet een lekker Antwerps handje met ons mee. Ook snijden wij traditioneel een prachtige taart aan en hebben we een ‘special act’ uit Antwerpen geregeld. Een feest is geen feest zonder live muziek en een DJ met funky beats die jouw voetjes van de vloer zal gaan krijgen. Het zal er allemaal zijn en uiteraard in maximale lomo stijl!

Ben je van plan te komen? Laat het even weten via ons facebookevenement. Voor de bloggers onder jullie – iedere share op een extern platform wordt gewaardeerd! Hoe? Met 5 piggies! Post de link naar jouw blog waar je dit artikel onder de aandacht brengt hieronder in een reactie, en wij spekken jouw piggyspaarpot met 5 Piggy Points. Goeie deal toch?

Foto van lgsamsterdam

De laatste paar weken hebben we verschillende blogposts geschreven over de set-up periode van de winkel. Inclusief anekdotes en foto’s van stoere bouwvakkers, prachtige authentieke pand-details en nog veel meer. Gemist? Check ze alsnog hier! Vanaf vrijdag 22 juni zal de winkel van maandag t/m zaterdag geopend zijnt ussen 10:00u – 18:30.

Deze avond wordt CLASSIC – dus tot de 21e!

Lomografische groeten,
Team Lomography Benelux

…en vergeet ons natuurlijk niet te volgen via facebook en twitter

geschreven door mrmaart

6 personen gaan naar dit evenement

Deze mensen zijn bij dit evenement geweest: antiqueblush, lucklik, mrmaart, rustambaratov, undiscovered en yolien.

8 reacties

 1. marije

  marije

  HELL YEAH!

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 2. yolien

  yolien

  Woehoee, ben benieuwd!
  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 3. antiqueblush

  antiqueblush

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 4. lucklik

  lucklik

  Ik ben heel benieuwd en heb alvast een artikel over de opening op mijn blog geplaatst. Surf naar http://wp.me/p1BTCI-jz

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 5. mrmaart

  mrmaart

  te gek @lucklik! je krijgt van ons 5 piggies. en als je tijdens of na de opening nog iets erover schrijft krijg je nog es 5 piggies!

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 6. mrmaart

  mrmaart

  damn, op facebook hebben 205 lomografen aangekondigd mee te komen feesten! Dat wordt een feestje die de boeken in gaat.... WHOOP!

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 7. jarnebeyls

  How could I not?! http://beylsblogging.wordpress.com/2012/06/18/lomography-is-opening-a-new-shop-in-antwerp/
  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 8. mrmaart

  mrmaart

  great work @jarnebeyls!

  meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam

Lees dit artikel in een andere taal

Het originele artikel is geschreven in: Nederlands. En het is vertaald in: English.