Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Rumble: #filmphotographyday is 10 maanden geleden geëindigd

Over een maand is het alweer Film Photography Day en om het feestje goed te beginnen wijden we deze rumble aan de allerbeste analoge foto's!

Foto van ghidini

We zijn allemaal schuldig aan het trouw meeslepen van onze favoriete camera’s – waar we ook gaan en staan. En we zijn nog schuldiger aan het volschieten van honderden filmrollen! We weten zeker dat je minstens een paar shots hebt waar je apetrots op bent.

Ter ere van Film Photography Day zouden we graag je allerbeste analoge foto’s willen zien. Post daarom je inzendingen op Instagram, onder de tag “#filmphotographyday”.

Er zijn geen grenzen – landschappen, portretten, double exposures, redscale, cross processed – alles kan! Zorg er alleen voor dat je je beste foto’s gebruikt zodat je een grotere kans hebt om een van de drie Lomography Smartphone Scanners te winnen.

Details:

*Upload je beste analoge foto’s op Instagram. Gebruik de tag #filmphotographyday
*Foto’s die hier worden ingezonden worden niet geaccepteerd. Alleen foto’s die op Instagram komen te staan met de correcte hashtag beschouwen we als officiële inzendingen.
*Drie deelnemers, waarvan de foto’s op 26 maart de meeste likes hebben gekregen, winnen een Lomography Smartphone Scanner – de perfecte accessoire voor het scannen van je awesome analoge creaties!

Maak ons trots. Upload nu je beste analoge foto’s!

geschreven door icequeenubia en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

De inzendingen zijn verborgen zolang de wedstrijd loopt

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Français & Deutsch.