Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Crazy van constructies flash rumble is meer dan één jaar geleden geëindigd

Wordt jij ook zo gruizig van zweterige mannen in gele hoedjes met een bouwvakkers decolleté? Of gebouwen die nog net niet af zijn? Dan heb je er vást ook wel wat plaatjes van, en die willen wij hebben in deze flash rumble!

Foto van adamo-75

Deze week staat de flash rumble in het teken van constructies. We willen jouw foto’s van grote hijskranen, bouwputten of die ene toffe portretfoto die je schoot van een bouwvakker. Stuur die afbeeldingen in en win 10 piggies!

Je inzending moet via het originele artikel

geschreven door cruzron en vertaald door pretletterp

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe.