Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Briljante architectonische flash rumble is meer dan één jaar geleden geëindigd

Ben je gek op lijnen, prachtige ontwerpen en architectonische hoogstandjes? Dan is dit écht jouw rumble!

Foto van geniefrancis

Het maakt niet uit hoe middeleeuws, modern, hypermodern of vervallen het is, architectuur blijft ons elke keer weer verbazen en verrassen. Denk niet alleen aan gebouwen, maar ook aan de meer organische landschapsversie van architectuur of de Jan Des Bouvries versie binnenshuis. Er is schoonheid te vinden in elk stukje van de wereld en voor deze rumble zijn we op zoek naar jouw mooiste foto’s op dit gebied!

Laat ons jouw mooiste foto’s zien van gebouwen, landschappen, monumenten en binnenhuisarchitectuur. Wij gaan ons vergapen aan de prachtige inzendingen en uiteindelijk zullen we 1 winnaar bekend maken die 10 piggies krijgt. Hup hup, opschieten dus!

Je inzending kun je doen bij het originele artikel.

geschreven door cruzron en vertaald door pretletterp

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe.