Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomography’s Bootcamp: win piggies! is meer dan één jaar geleden geëindigd

Deze week kun je extra veel piggies verdienen tijdens Lomography’s Bootcamp! We beginnen meteen met een sprint: deel dit artikel op Facebook en verzeker jezelf van mooie prijzen tijdens de laatste ronde van deze campagne. Rekken, strekken en sprint naar de finish!

Foto van ck_berlin

Delen is winnen

Wat zijn de regels? Dat is makkelijk! Het enige wat je moet doen is dit artikel sharen op Facebook (klik op de Facebook share button hieronder om op te warmen) – Als het artikel voor 4 mei meer dan 1000 keer is gedeeld, win je 4 bonus piggies gedurende de Lomography’s Bootcamp campagne. Wat betekent dat? Niet veel, behalve dat het mogelijk is om 20 piggies te verdienen binnen vijf dagen! 1000 shares lijkt moeilijk, maar wij vertrouwen erop dat we ver zullen komen met het ijzersterke teamwork van onze community! Stoom je klaar voor de zomer en sprint naar de finish!

Als je nog geen lid bent van de community, kun je je hier registreren en meteen meedoen met Lomography’s Bootcamp!

geschreven door cruzron en vertaald door driemaaldrie

Plaats als eerste een reactie