Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Winnaar van Shoot Your Prophecy Rumble is bekend!

De stickers en posters zijn geplakt en jullie hebben je voorspelling gefotografeerd! En wooow.. wat hebben jullie dat goed gedaan! Maar wie heeft er gewonnen? Wie zijn de drie getalenteerde lomographers die zichzelf een once-in-a-lifetime trip naar het lomo-hoofdkwartier in Wenen hebben geschoten? Lees verder en kom erachter wie de winnaars zijn en wat de speciale verassingsprijzen zijn die we erbij gedaan hebben!

Gefeliciteerd en bedankt voor allen die mee hebben gedaan in onze mega grote Shoot Your Prophecy rumble . We vonden het te gek om te zien wat voor creatieve manieren jullie gevonden hadden om de posters te fotograferen! We hadden dan ook echt ontzettend veel geweldige shots om uit te kiezen. Er waren namelijk zo’n 3000 foto’s toegevoegd . We ontvingen shots die gemaakt waren met Fisheyes en Supersamplers, , LC-As , Lubitels, en allerlei andere soorten analoge camera’s ! Het was geweldig om te zien dat er een soort krachtige eenheid te herkennen was in alle foto’s, waar ze ook op de wereld genomen waren. Een diepe passie voor analoge fotografie vloeide voort uit alle foto’s. Maar goed, er kan er maar 1 de winnaar zijn (maar gelukkig in dit geval drie!). Drie gelukkigen hebben de mega vette prijs gewonnen van een trip naar het Lomography hoofdkwartier in Wenen. Ok, let’s cut the crap – hier zijn de drie grote winnaars!

North and South AmericaJorgesato

De eenvoud van Jorgesato’s foto van een sticker in de lucht geeft de schoonheid van analoge fotografie perfect weer.

Foto van jorgesato

Europe and Africamonkeyballs

monkeyballs maakte ons echt aan het lachen met deze avant-garde analoge foto!

Foto van monkeyballs

Asia and the Rest of the WorldFlyaway

Ze mag dan wel in een doos voor haar hoofd hebben met deze foto heeft Flyaway het echt wel begrepen!

Foto van flyaway

Van harte gefeliciteerd, jullie alledrie! We zullen via de e-mail zo snel mogelijk contact opnemen om alles te gaan regelen.

Maar dat is nog niet alles, we waren zo onder de indruk van de vele deelnames dat we besloten hebben om nog wat andere foto’s die veel gewaardeerd werden te belonen met 50 Piggy Points! Hier zijn onze meest gewaardeerde finalisten en hun foto’s :

Foto van brendamanthe
Foto van comraderudy
Foto van delworth
Foto van fivedayforecast
Foto van j_rad
Foto van nyx
Foto van boredbone
Foto van lakandula
Foto van lomopop
Foto van patcha221
Foto van fafascinado
Foto van marant69
Foto van superlighter
Foto van lady_diana
Foto van susielomovitz
Foto van lighttomysoul
Foto van porkchopsandy

En voor de mensen die helaas niet gewonnen hebben… geen zorgen want aanstaande vrijdag zal er een nog grotere wedstrijd beginnen! Meer details volgen snel!

*Update 26.4.2011 – Iedereen die mee heeft gedaan aan de Shoot Your Prophecy Rumble krijgt van ons 5 Piggy points! *

geschreven door tomas_bates en vertaald door juuldeliette

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Deutsch, 日本語, 한국어, Spanish & 中文(繁體版).