Don't LOOK - do not publish

2011-08-23

Een select gezelschap van Nederlandse bloggers en lomografen hebben de afgelopen weken de kans gekregen om kennis te maken met de Lomo LC-Wide. Zo ook fotograaf Daphne Channa Horn. Benieuwd naar haar groothoek avontuur? Lees gauw verder!

Een camera testen en een review schrijven is altijd tof, maar je eigen draai er aan geven is natuurlijk nog toffer. Daphne leek het leuk om het analoge verrassingseffect in de foto’s terug te laten komen. Onder het motto: Don’t LOOK – do not publish. Lees hier haar review en geniet met je ogen open van de foto’s!

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal.Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

geschreven door mrmaart op 2011-08-23 in #nieuws #test #review #amsterdam #lgs-amsterdam #lc-wide #lomography-gallery-store-amsterdam #daphne-channa-horn

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen