Don't LOOK - do not publish

Een select gezelschap van Nederlandse bloggers en lomografen hebben de afgelopen weken de kans gekregen om kennis te maken met de Lomo LC-Wide. Zo ook fotograaf Daphne Channa Horn. Benieuwd naar haar groothoek avontuur? Lees gauw verder!

Een camera testen en een review schrijven is altijd tof, maar je eigen draai er aan geven is natuurlijk nog toffer. Daphne leek het leuk om het analoge verrassingseffect in de foto’s terug te laten komen. Onder het motto: Don’t LOOK – do not publish. Lees hier haar review en geniet met je ogen open van de foto’s!

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal.Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

geschreven door mrmaart op 2011-08-23 in #nieuws #test #review #amsterdam #lgs-amsterdam #lc-wide #lomography-gallery-store-amsterdam #daphne-channa-horn

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen