Lomography presenteert met trots: De Tori Amos Inspiratie Wedstrijd

Lomography is de samenwerking aangegaan met vermaarde zangeres Tori Amos. Samen brengen ze jullie de iconische TORI Limited Edition Diana F+ én een geweldige wedstrijd die Lomografen over de hele wereld zal inspireren.

We spannen samen met Tori Amos, die je toch wel een muzikale godin mag noemen, om jullie een inspirerende anologe wedstrijd te presenteren. Met prijzen als de Limited Edition TORI Diana F+ camera (zo exclusief dat ie niet eens in onze online shop te vinden is) mag je deze enorme wedstrijd, die vooraf gaat aan de album release van Tori’s 'Night of Hunters' en bijbehorende wereldtournee, zeker niet missen!

Terwijl Tori Amos zich voorbereid om over de hele wereld te touren, willen we jullie, net zo wereldwijd verspreide Lomografen, vragen je te laten inspireren door één van de tien steden waar Tori’s tour gaat neerstrijken: New York, London, Philadelphia, Berlijn, Los Angeles, Parijs, Rome, Moskou, Chicago en Amsterdam!

Waar ter wereld je ook bent, een stukje van deze steden kan je overal terug vinden. Laat je inspireren door de kenmerkende aspecten van deze steden en stuur je foto’s in voor onze wereldwijde wedstrijd met geweldige prijzen.

Niet alleen krijgen de winnaars één van de 100 exclusieve TORI Limited Edition Diana F+ camera’s, maar de foto’s van de 10 hoofdprijswinnaars (uitgezocht door Tori herself) zullen opgenomen worden in het programmaboekje van de ‘Night of Hunters’ tour (met een bedankje voor de fotografen). Maar dat is nog niet alles! De hoofdprijswinnaars krijgen elk een gesigneerd programmaboekje, de ‘Night of Hunters’ cd, een officieel tour shirt en hun foto’s zullen te zien zijn op www.toriamos.com op de dag dat haar tour in de winnende stad is!

Natuurlijk vergeten we de andere 90 winnaars niet. Zij krijgen ook één van die mooie Limitied Edition TORI Diana F+ camera’s en Tori’s nieuwste album ‘Night of Hunters’.

Al geïnspireerd? Pak je camera, stop je favoriete film erin en doe mee met één of alle steden. Kies alleen je allerbeste foto’s – je mag er maar vijf per stad indienen! Je hebt tot 15 augustus de tijd, dus begin snel met schieten.

New York
Moskou
London
Philadelphia
Berlijn
Los Angeles
Parijs
Rome
Chicago
Amsterdam

Wil je Tori Amos in levende lijve zien? Check dan de net aangekondigde tourdates om te zien of ze bij jou in de buurt komt. Geen zin om een foto in te sturen, maar wil je wél die Limited Edition TORI Diana F+ camera hebben? Je kan ‘m nu bestellen op haar site!

Je kan Tori Amos ook volgen op Facebook en Twitter.

Hulp nodig met het indienen van je foto’s? Hier lees je hoe het allemaal moet!

2011-07-18 #nieuws #music #competition #chicago #los-angeles #rome #berlin #tori-amos #moscow #london #new-york #paris #amsterdam #diana #philadelphia
vertaald door marije

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen