Top 25 zelfportretten met de La Sardina

2011-06-20 1

Hou je ook zo van zelfportretten? Ha mooi! Met de nieuwe La Sardina camera’s super groothoeklens neem je elke keer weer geweldige shots op armlengte. Bekijk hier alvast wat voorbeelden van toffe zelfportretten – uiteraard geschoten met de La Sardina!

Zoals altijd raden we je weer aan je oordoppen in te pluggen, een liedje te kiezen dat je inspireert en te genieten van deze adembenemende foto’s. Allemaal genomen met de La Sardina

Zit je net als wij in de zeemanssfeer? Open dit in een nieuw tabblad en laat het afspelen terwijl je van de foto’s geniet.

Alle testers – heel erg bedankt voor deze geweldige afbeeldingen!

Wil je meer weten over de La Sardina? Check dan de microsite

Sla de Sardina zelf aan de haak of zwem naar de La Sardina Microsite

geschreven door lomography op 2011-06-20 in #lifestyle #lomography #self-portraits #dutch #la-sardina-camera #lasardina-sardine
vertaald door scaryshinigami

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Een comment

  1. kamiraze
    kamiraze ·

    Er is slechts 1 foto....

Meer interessante artikelen