The Multilens Fun Rumble

2011-06-14

Ben jij ook zo dol op je multilens camera? Laten we onze gemeenschappelijke liefde vieren met een leuke rumble! Klik, klik, klik, klik een eind weg en wie weet win jij wat Piggy Points!

Credits: boredbone

Dol op het rondschieten met je Supersampler? Verliefd op dat arty Pop9 effect? Verslaafd aan die Oktomat foto’s? Mooi, dan is deze rumble perfect voor jou!

We willen van je beste multilens foto’s zien waarmee je de ‘the fun and the good times’ hebt vastgelegd. Dus stuur ons die Actionsampler Flash foto die mooie herinneringen met zich meebrengt, die Supersampler snapshot die de gezelligheid van de vorige vakantie perfect weergeeft, of die Oktomat foto van vorige week van jou dansend in de regen! We geven 15 piggies weg aan de winnaar van deze competitie en 5 piggies aan de twee runners up – dus wacht niet langer! Stuur je multilens fun foto’s in!

Rumble voorwaarden:

  • Film/Camera Type: Iedere analoge foto die niet digitaal bewerkt of verbeterd is – vergeet niet dat het een multilens thema is.
  • Upload Limiet: 5 foto’s
  • Minimale Foto Afmeting: Inzendingen moeten op z’n minst 768px zijn in hoogte of breedte.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags) op kans te maken op de prijzen.
  • Door je foto’s in te zenden, geef je Lomography.com toestemming om de door jou ingezonden foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden.

geschreven door tomas_bates op 2011-06-14 in #nieuws #competition #multilens #rumble #oktomat #movies #supersampler #actionsampler #pop9 #cannes #nederland #dutch #holland #nld
vertaald door dkformsma

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen