LomoAmigo 'KingJvpes' en zijn Lomo LC-A+ review

Photography Vlogger KingJvpes beoordeelt camera's en films op een informatieve en persoonlijke manier, geeft advies over hoe je je fotografie kunt verbeteren en deelt zijn mening over verschillende analoge fotografie-gerelateerde thema's.

We stuurden hem onze Lomo LC-A+ en wat Lomography film om te zien wat hij denkt. Bekijk enkele van zijn foto's en zijn mooie recensie hieronder!

Foto's door KingJvpes

Wil je meer zien van KingJvpes? Check dan zijn YouTube kanaal, zijn website of volg hem op Instagram.

2018-03-09 #gear #videos

Benoemd Product

Lomo LC-A+

Lomo LC-A+

Word een analoge fotografie pro met de Lomo LC-A familie. Maak foto's met de bekende '35mm Lomografische look'; schimmige vignet, mooie kleuren en verzadiging. De Lomo LC-A is de Russische klassieker met aanpasbare diafragma instellingen. De Lomo LC-A+ heeft extra toegevoegde trucjes zoals multiple exposures, uitgebreid ISO-bereik tot 1600 en een draadontspanner!

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen