De Lomo'Instant Wide is een ster in deze nieuwe film

Filmmaker Alex Boskovich toont de Lomo'Instant Wide in haar nieuwe film.

Wie had ooit gedacht dat de Lomo'Instant Wide een filmster zou worden? En dat in een film genaamd Polaroid Kingdom? Ondanks de misleidende titel heeft de film niets te maken met het merk Polaroid, maar wordt de mysterieuze magie van instant-fotografie simpelweg omgezet in een zware film met minimale dialogen die in het horrorgenre valt. De film maakt gebruik van instant-fotografie om het huiveringwekkende verhaal te vertellen van de band tussen zussen als een familie worstelt met de dood van hun jongste dochter.

Gemaakt door Alex Boskovich en Max Seiler, plaatst de film ons in de headspace van hoe het is om de dood als een kind waar te nemen, hoe de herinnering aan de vreugde die ooit leefde te eren, ons de tekortkomingen in onszelf laat zien en hoe we omgaan met plotseling verlies.

de Lomo'Instant Wide speelt een sleutelrol in de film, waardoor herinneringen kunnen worden bewaard en gecreëerd.

Check hier een previw van Polaroid Kingdom:


Foto's: Polaroid Kingdom, gekregen van Alex Boskovich

geschreven door sarahlindsayk op 2018-02-22 in #videos

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen