Landschappen in groot formaat - Fotografie door Alex Burke

De natuur heeft schoonheid als geen ander. Heb je hiervoor een reminder nodig? Kijk dan eens naar deze prachtige landschappen van fotograaf en grootformaatmeester*Alex Burke.

© Alex Burke

Geen detail kan ontsnappen aan de lens van de grootformaat camera van Alex. Elke scheur in de grond, elke tint in de lucht en elke grillige piek van een berg wordt gevangen in hun prachtige staat. Alex heeft zijn eigen stijl ontwikkeld die in tegenspraak is met die van de meesters voor hem.

Alex Burke en zijn groot formaat camera

Zijn landschapsfoto's hebben textuur en kleur die uit het beeld springen en in het bewustzijn van de toeschouwer. Alex, een man van de natuur en het buitenleven, heeft inderdaad dit verband dat hij blijft koesteren met zijn artistieke landschappen.

© Alex Burke

Wil je meer van zijn werk zien? Bezoek dan zijn website en Instagram!

2018-02-16 #places

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen