Een nadere blik op het oeuvre van Herb Ritts

De beroemde modefotograaf Herb Ritts leidde een leven van glamour met zijn camera - hij fotografeerde portretten en profielen van beroemdheden, modellen en culturele figuren uit de jaren 80 en 90.

Je herkent zijn stijl aan hoe hij geometrie en licht gebruikt - er ontstaan tijdloze vormen en composities. Deze korte documentaire laat zijn kijkers intiem zijn met de man achter het werk, aandacht schenkend aan hoe hij in Los Angeles leefde, en hoe hij zijn artistieke oog ontwikkelde. Hij beëindigde het tijdperk van glamour door landschappen met modellen te introduceren.


Preview beeld is afkomstig uit de video.

2018-01-12 #culture #videos

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen