Analoog de wereld rond: Georgië

“Analoog de wereld rond” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag is het de beurt aan lomograaf Inès de Ferran met de cultuur en grandeur van Georgië.

Naam: Inès de Ferran
LomoHome: @inesdeferran
Social Media: Instagram
Camera: Canon F1
Film: Fuji 200
Locatie: Georgië (Tbilisi en Kakheti Regio)

Het was mijn eerste keer in Georgië, hoewel ik al wilde gaan sinds ik mijn vriend (nu echtgenoot) ontmoette. Maandenlang zei ik dat we naar zijn geboorteland zouden moeten gaan, tot we eindelijk onze tickets boekten voor augustus 2017.

Ik heb niet alleen de roots van mijn man leren kennen, maar heb ook een prachtig land en zijn verbazingwekkende hoofdstad ontdekt. Ik zag de Kaukasus voor het eerst en dwaalde door de wijngaarden waar 8000 jaar geleden al wijn werd gemaakt.


Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2018-01-08 #places

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen