Vintage Interieur: studentenkamers uit de jaren zeventig

De jaren 70 waren revolutionair in die zin dat de jeugd bevoegd was om hun eigen stem en individualiteit te ontwikkelen, plus de vrijheid om zichzelf te uiten. Ontdek hier de hangouts van deze uitgesproken jeugd in hun studentenleven.

Speel 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Je zult veel Peanuts-posters zien - hippie-vrede Snoopy posters - wie had ooit gedacht dat dit must-haves waren onder jonge vrouwen?

Een trending interieurtechniek was om knipsels en foto's van tijdschriften te knippen en ze gewoon op de muur te plakken. Dan een paar kaarsen hier en daar... om de geur van marihuana te maskeren, hoogstwaarschijnlijk.

Een andere feit is dat elke kamer nooit compleet zal zijn zonder hun eigen draaitafels. Muziek liet hun werelden draaien -- met bijvoorbeeld Mama's & Papa's "If You Can Believe Your Eyes and Ears"!


Beelden zijn afkomstig van Flashbak.

2018-01-05 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen