Lomography Benelux tipt: gratis rondleiding in FOAM

Wist je dat je elke donderdagavond in FOAM kunt profiteren van een gratis rondleiding? Wij zeggen: doen!

Gratis rondleiding in Foam, 2017 © Daniel Lewensztain

Op deze manier ontdek je de tentoonstellingen in Foam, helemaal gratis, op de donderdagavond. Bij FOAM dagen de museumdocenten je uit om echt goed te kijken, en zo je eigen mening te vormen over de fotografie in het museum.

Tijdens de gratis rondleiding bekijk je in een groep van maximaal 15 personen de tentoonstellingen. De museumdocent bewaart tijdens het bezoek een goede balans tussen het stellen van vragen en het verstrekken van informatie. Op deze manier ontdek je samen het verhaal van de fotograaf, het onderwerp en de context van de exposities.

Je kunt je via deze link aanmelden.

geschreven door anna-lomo op 2017-12-13 in

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen