Mis onze Neptune Launch Deal niet

We zijn begonnen! Na maandenlang hard werken en veel support door ongelooflijke mensen over de hele wereld, is het Neptune Convertible Art Lens Systeem nu regulier verkrijgbaar in de Lomography Online Shop en alle Gallery Stores worldwide. Als je binnen 48 uur je bestelling plaatst, krijg je van ons zes extra diafragma platen gratis voor nog meer bokeh-opties!

Met het Neptune Convertible Art Lens Systeem in je tas, ben je op alles voorbereid. De drie handgemaakte lenzen aan de voorkant van de lens maken opnamen met vaste brandpuntsafstanden van 35, 50 en 80mm. Gebruik de macro-adapter om dichter in de buurt te komen en de zes speciale diafragmaplaten om prachtige bokeh-effecten te creëren. Klein en licht: het is alles wat een fotograaf nodig heeft en het perfecte cadeau voor creatievelingen.

Foto's door Jonathan Taylor en Harimao Lee.

Koop het Neptune Convertible Art Lens Systeem in de Lomography Online Shop of bezoek een van onze Gallery Stores.

geschreven door marthareed op 2017-12-06 in #gear #nieuws

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen