Neon Dreams - fotografie door Matthieu Bühler

Matthieu Bühler is grafisch ontwerper van beroep en een fotograaf naar keuze. We kwamen onlangs zijn werk tegen en het is veilig om te zeggen dat we meteen verslaafd waren. Met een getraind oog voor esthetiek en detail vangt Matthieu de vele nachtelijke scènes van Japan in zijn reeks Neon Dreams.

© Matthieu Bühler

Druipend van kleur, bruisend van activiteit, en soms beroofd ervan, is deze serie van Matthieu een ware eyecatcher voor mensen die houden van prachtige nachtelijke landschappen. Er is veel gaande in het frame, maar een ding dat je niet kunt negeren, is de specifieke stemming die door de speelse neonlichten wordt bepaald. Ze kunnen soms vrolijk en soms zelfs romantisch zijn, maar ze kunnen juist ook stoïcijns zijn.

© Matthieu Bühler

Wil je meer van Matthieu's werk zien? Bekijk dan zijn Instagram.

geschreven door cheeo op 2017-12-13 in #places

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen