Monochrome - fotografie door Tobias König

Tobias König is een fotograaf uit Duitsland. Hij maakt prachtige zwart-witfoto's met verschillende intensiteiten en opmerkelijke textuur.

© Tobias König

Zwart-witfoto's zijn tijdloos. Van hun onmiskenbare charme tot hun onsterfelijke aantrekkingskracht: monochrome foto's kunnen echt opvallen met precies de juiste hoeveelheid balans. Tobias is een meester in het creëren van drama met intense zwarttinten en grijstinten. Hij weet welke hoeken hij moet kiezen en onder welke lichtomstandigheden hij moet fotograferen om de textuur van zijn monochrome foto's naar voren te brengen. Het is prachtig camerawerk en een nog mooier gebruik van een klassiek medium.

© Tobias König

Meer zien? Bezoek zijn website!

geschreven door cheeo op 2017-12-07 in #people

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen