Waarom het belangrijk is om kunst verder te bestuderen

Wat je passie ook is, de technische knowhow zal nooit voldoende zijn. Het is belangrijk voor de groei van een kunstenaar om verder te gaan dan de woordenlijst van kunst.

Als je een fotograaf bent, onthoud dan dat er meer inzicht is dan alleen het viscerale werk van meesters of de regel van de derde. Je zult meer inspiratie vinden als je een beetje wetenschap leert, een beetje kookt, fictie leest of naar een goede film kijkt. Je kunt zelfs leren van naaien, een nieuwe taal leren, naar de buitenwijken rijden of iets dragen dat je normaal gesproken niet zou doen. Door de simpele dingen worden we geïnspireerd.

Alles wat je ooit echt nodig hebt, is een stukje leven.


Preview beeld is afkomstig uit de video.

2017-12-02 #tutorials #videos

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen