Zelfportret Fotografie: Een kunst uit de geschiedenis

Aan de kant, selfies. De kunst om je zelfportret te maken is een langlopende traditie en als je je "selfie"-game wilt verhogen, waarom leer je dan niet de do's en don'ts van zelfportretten?

Iedereen doet het. Schilders doen het, fotografen doen het. Zelfs muzikanten en schrijvers doen het. Wat de kunstenaar onderscheidt van de loutere selfie-maker, is dat de kunstenaar er vrij goed over heeft nagedacht hoe hij in een afbeelding of kunstwerk zou willen worden gezien. Geloof het of niet, veel fotografen en schilders interpreteren hun 'zelfportretten' in surrealisme of abstractie.

In technische zin zijn zelfportretten een gelijkenis van je fysieke wezen, maar in de eerste plaats zou het een weerspiegeling van je ziel moeten zijn. Bekijk deze inspirerende video van Ted Forbes.


Preview beeld is afkomstig van de video.

2017-11-28 #culture #videos

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen