Winter in New York, gezien door de nieuwe Petzval 85 Art Lens

Het winterseizoen komt er aan en dat is iets waar stadsbewoners naar uit kijken, en om een goede reden. Afgezien van de cadeaus en eindeloze feesten, biedt deze koude tijd van het jaar een unieke en leuke activiteit: schaatsen. Ons team in New York bepakten zich met knusse sjaals en hoeden en renden de straat op met de Nieuwe Petzval 85, waarmee families en vrienden werden vastgelegd.

2017-11-15 #gear #videos

Benoemd Product

New Petzval 85 Art Lens

New Petzval 85 Art Lens

Foto's die gemaakt zijn met de New Petzval 85mm lens herken je direct aan de super scherpe focus en aan het wonderschone swirly bokeh effect.

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen