Win een geweldige Lomography mand!

Glinsterende lampjes en vrolijke muziek kunnen de stemming verlichten. Verrassende cadeaus en heerlijk eten kunnen het hart verwarmen. Maar het vieren van de feestdagen zal nog steeds leeg aanvoelen zonder de mensen die we het meest koesteren.

Wie is voor jou speciaal? Doe mee aan onze speciale fotowedstrijd en stel ze voor aan de rest van de community door portretten te delen die laten zien wat je het leukste vindt aan hen!

Maak kans op deze geweldige prijs! Let op: de koffer is niet inbegrepen in de prijs.

Eén winnaar neemt een speciale Lomography mand mee naar huis, inclusief de legendarische Lomo LC-A+, Lomo LC-A+ splitzer, een selectie Lomograph films, een Fritz the Blitz 2.0, een camerariem, photo accordions en fotoclips.

En dat is nog niet alles — 10 runners-up winnen een voucher ter waarde van 25 EUR voor in de Lomography Online Shop!

Elke deelnemer mag maximaal vijf foto's indienen. Deze wedstrijd loopt van 15 november tot 19 december.

Upload nu!

2017-11-15 #nieuws

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen