The Normal, The Beautiful - fotografie door Celine Meunier

Celine Meunier is een in Frankrijk gevestigde fotograaf en ze is een fervent voorstander van 35mm fotografie. Haar foto's documenteren het leven terwijl ze het tegenkomt; tijdens het reizen of in het dagelijkse leven.

© Celine Meunier

Alles ziet er gewoon uit als alles er speciaal uitziet. Die eigenschap draagt bij aan de charme van fotografie als een vorm van kunst en zelfexpressie. Het is aan de fotograaf om de momenten vast te leggen en het is aan de kijkers om ze te verteren en hun eigen interpretatie te geven. Het werk van Celine beantwoordt aan die verwachting van fotografie. Ze zijn niet altijd ansichtkaart-materiaal, maar hey, herinneringen gaan langer mee dan mooie dingen.

© Celine Meunier

Meer van Celine's werk zien? Check haar Instagram en blog.

geschreven door cheeo op 2017-11-07 in #people

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen