Dit is de Lomo’Instant Automat Glass Kilimanjaro

De legende zegt dat ‘Kilimanjaro’ staat voor ‘Mountain of Greatness’, en deze machtige kleine camera heeft zeker heel wat om mee te pronken.

Geïnspireerd op de hoogste sneeuwtop van Afrika hebben we deze kalkachtige witte, lederen memory-maker ontworpen, en we zijn ervan overtuigd dat het de kwaliteit van je shots naar buitengewone nieuwe hoogten zal doen stijgen!

Peak Performance

Met een ultra brede, ingebouwde 38mm glazen lens en een geavanceerde automatische belichtingsmodus, zullen je foto's super scherp en perfect belicht worden — elke keer weer.

De Lomo’Instant Automat Glass Kilimanjaro, het hoogtepunt van instant creativiteit, past automatisch het diafragma, de sluitertijd en de flitser aan zodat je snaps in no time ongekend scherp zijn.

De 'sky really the limit': gebruik de Close-Up Lens Attachment of een Splitzer, of experimenteer met de Bulb Modus, Multiple Exposure Modus en de gekleurde gelfilters.

En als dat nog niet genoeg was, komt deze geweldige instant camera ook met een super eenvoudig zone-focus systeem, een afstandsbediening ontspanknop en een hele hoop extra creatieve functies.

Foto's door Luna Simoncini, Denis Arndt, Devin Blaskovich en Tomson Wu.

Maak de Lomo’Instant Automat Glass Kilimanjaro je nieuwe favoriete compagnon tijdens al je artistieke avonturen - ga nu naar de Online Shop of bezoek een van o ze Gallery Stores!

2017-11-02 #gear

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen