Lomography Benelux tipt: interview Maeve Stam in Kiekie Krant

Onlangs publiceerde Kiekie Krant een interview met Maeve Stam, een analoog fotograaf die is aangesloten bij fotografie- en film agentschap Halal. Inspiratie nodig? Neem dan zeker even een kijkje!

© Maeve Stam

Kiekie is vooral een fotolab, maar hebben ook een super inspirerende website met hun Kiekie Krant. Wekelijks ontvangen zij bergen filmrolletjes van Amsterdamse meisjes. Waar komt die liefde voor analoge fotografie vandaan? Hiervoor maakten ze een serie op hun website en wij ontdekten zo het werk van Maeve Stam, die onder andere werk maakt voor Coca Cola, Corona, Adidas, Converse en Nike!

Zo zie je maar, wij zijn (gelukkig!) niet de enige die gek zijn op analoge fotografie. Kun jij uitleggen waar bij jou die liefde voor analoog vandaan komt? Laat het ons weten als reactie hieronder!

Informatie en beeld is afkomstig van www.kiekiekrant.com

geschreven door anna-lomo op 2017-10-18 in

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen