Dit is de Lomo’Instant Automat Dahab

Met de koper-achtige cover, laat de nieuwste toevoeging aan de Lomo'Instant Automat familie ons dromen over prachtige bronzen stranden en luxueuze Egyptische juwelen. Dit is de Lomo’Instant Automat Dahab!

Met een geavanceerde automatische modus die de sluitertijd, het diafragma en de flitser aan je omgeving aanpast, neemt deze metallic memory-maker perfecte shots in elke opnamesituatie. Daarnaast heeft het een super intuïtief zone-focus systeem, een Close-up Lens Attachment, een Splitzer en een set gekleurde gelfilters: creatief goud.

De lensdop van de Lomo'Instant Automat Dahab fungeert zelfs als een sluiter met afstandsbediening! Dus maak je klaar om waanzinnige groepsfoto's te maken of schudvrije lange belichtingen te nemen van maximaal 5 meter verderop.

Foto's door Dorothy, Phillip Fröhlich, Therdphong Trakarnrungroj and Lomography Staff.

Geef je foto's wat sparkle met de Lomo’Instant Automat Dahab — nu verkrijgbaar in de Lomography Online Shop en alle Gallery Stores worldwide.

2017-10-25 #gear

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen