Dit is de nieuwe Lomo'Instant Oxford

We brengen een ode aan de oudste en een van de meest prachtige steden van de wereld met de nieuwe Lomo’Instant Oxford, en deze camera kan niet wachten om je te laten zien waarom het van top klasse is.

Met drie verschillende opnamemodi en een ingebouwde groothoeklens, kun je zeker slick snaps schieten. Verhoog je chromatische creativiteit met de gekleurde gelfilters, of gebruik de drie extra lenzen (Close-Up, Portret of Fisheye) toe en zie hoe je meestwerken in de palm van je hand ontwikkelt worden.

Omarm de herfst met de elegante, donkere olijfgroene Lomo’Instant Oxford — nu verkrijgbaar in de Lomography Online Shop en alle Gallery Stores.

2017-10-03 #nieuws

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen