Snapshots met de Lomo'Instant Square: portretten uit een magazine

Elke wekelijkse minuut is een foto-kans die op zich wacht, en de veelzijdige Lomo'Instant Square in meerdere formaten zorgt ervoor dat je deze kansen niet mist!

Andrej Russkovskij (DE); Boris Brkovic (DE); Julia Grandperret Motin (FR)

De straat is de runway, het beton is de witte muur en de wereld is de studio. De LISQ fungeert als het Zwitserse mes voor snelle en spontane fotografie, gespecialiseerd om veel artistieke verlangens te bevredigen; een splitserlens, flitsstand, zelfontspanner, automatische modus, multifunctionele en lange belichtingsinstellingen, en vooral, de handige portretlens maakt deze compacte camera een must-have voor de trendy, stijlvolle, maar veelzijdige en praktische fotograaf.

Steun ons vandaag nog op Kickstarter!

Devin Blaskovich (USA); Hanna G. (VIE)

2017-09-28 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen