De zon achterna met de Lomo'Instant Square

Niets anders dan grijze vlaktes en beton kleuren de stad. Op de meeste dagen is de stad zo bleek. Misschien heb je enkele gele vitaminen nodig als je dagelijkse dosis. Vind ze in welke vorm dan ook en met de Lomo'Instant Square.

Kieko Hoshi (JP); Evelyn Yang (VIE); Ruby June (USA)

Breng de zon naar je mindere dagen. Je hoeft het zonlicht niet op te zoeken of de heldere plekken te vinden; voeg wat geel toe en maak de wereld een beetje helderder: een bloem, saffraanjurk of gouden verf, het kan alles zijn. De 'sky is the limit' met de compacte LISQ-camera, al is het voorzien van verschillende lenzen voor portretten en splitfotografie.

De auto-modus is voor mensen die onderweg zijn; instellingen voor meerdere belichtingen voor de abstracte denker, en een zelftimer en Bulb modus voor de lichtvanger.

Mitchell Wojick (USA); Yoann Leveque (FR)

2017-09-27 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen