Lomo'Instant Square: Audrey Kwok uit Singapore

Singaporean Lomo Amigo Audrey Kwok is terug met haar iconische minimalistische en leuke esthetiek. Audrey is een van de Lomo'Instant Square testers, ontdek hier meer!

Zie hier de prachtige foto's die ze heeft gemaakt met Lomography's eerste vierkant-formaat camera ooit.

© Audrey Kwok, Model: Lin Jia Hui

Welkom terug! Waar ben je tegenwoordig mee bezig?

Ik heb veel shoots gedaan - o.a waterportretten met een mooie make-up look van bloemblaadjes. Ik heb ook gereis - ik was onlangs in Hong Kong en ik ga volgende jaar naar Europa. Ik ontmoet creatieven en modellen wanneer ik reis, dus het is altijd een geweldige leerervaring.

© Audrey Kwok, Model: Chong Yoke Ming

Kun je ons wat vertellen over het concept van deze shoot?

Ik heb geëxperimenteerd met materialen zoals cellofaan, bubblewrap en meetlinten, evenals hard licht en schaduw. Ik wilde iets onorthodoxs en ongebruikelijks proberen met de instant film en ik was heel blij met de interessante resultaten.

© Audrey Kwok, Model: Hwee Min

Wat vind je van de Lomo'Instant Square? Waren er eventuele uitdagingen of gedenkwaardige verhalen?

Ik ben erg gewend aan digitaal werk, dus ik moest een beetje aan de belichtingsmeter en de ingebouwde flitser wennen.

Kunnen we je ergens volgen?

Ja op Instagram en ik heb ook een website.

Dit zijn de modellen: Hwee Min, Lin Jia Hui en Chong Yoke Ming.

© Audrey Kwok, Model: Lin Jia Hui

Vol enthousiasme kondigen we ons nieuwste Kickstarter project aan: de Lomo'Instant Square. We hebben het over 's werelds eerste analoge camera die Instax-foto's met vierkant formaat produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die voor absoluut alles zorgt, alle iconische, creatieve Lomography eigenschappen én een slim opvouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Doe met ons mee en steun ons nu op Kickstarter om 40% op de geplande verkoopprijs te besparen en allerlei extra's te ontvangen. Be there or be square!

geschreven door crissyrobles op 2017-09-28 in

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen