Hong Kong's Pâtissier Heidi met de Lomo'Instant Square

De Lomo'Instant Square is gewijd aan alle vonken die deze prachtige, bizarre en verwarrende wereld uitstralen. We hebben het over de kunstenaars, de dromers, de vrije geesten; de creatieven die niet kunnen leven, tenzij ze de aarde verstoten met gekke ideeën en onweerstaanbare energie.

Heidi is de bakker van de bakkerij Sparks and Cakes in Hong Kong. Ze geeft elke taart een sprankeling, dat de schoonheid van een vluchtig moment impliceert. Cakes kunnen niet lang worden bewaard, evenals vonken; hun beste momenten duren niet lang.

Lees meer over Heidi en Sparks and Cakes, en geniet van haar Lomo'Instant Square foto's!

Foto gemaakt met de Lomo'Instant Square

Hello Heidi! Kun je wat over jezelf vertellen?

Hallo ik ben Heidi. Ik ben een tijdje in de VS gebleven nadat ik klaar was met de middelbare school in Hong Kong. Mijn huis gaf me vaak kansen om te bakken, waardoor mijn interesse in gebak werd gewekt.

Waardoor heb je ervoor gekozen om Sparks and Cakes te openen?

Na een tijdje in de sieraden business te werken, ben ik meer bewust geworden van mijn eigen interesse en aspiratie. Daarom stopte ik met mijn baan en besloot ik een pâtisserie cursus in het Verenigd Koninkrijk te volgen. Bij terugkomt in Hong Kong, hebben man Siuman en ik Sparks and Cakes geopend.

Foto's zijn gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wat inspireert jouw cakeontwerp?

De meeste inspiraties komen meestal uit het dagelijks leven, bijvoorbeeld het landschap en de kleuren die ik tegenkwam in mijn reizen. Ik zal dan de kleuren op de taarten toepassen.

Foto's gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wat is de grootste tevredenheid die Sparks and Cakes je brengt?

Sparks and Cakes brengt heel veel vreugde. We hebben deelgenomen aan veel speciale evenementen, zoals bruiloften en verjaardagen van kinderen. Ook worden de meeste klanten onze goede vrienden. Zij vertrouwen ons en geven ons de ruimte voor creativiteit.

Foto's gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wat vind je van instant fotografie?

Ik hou van instant fotografie. Tegenwoordig nemen mensen alleen maar foto's met hun smartphones of digitale camera's, en ze drukken ze zelden uit. Echter hechten we meer waarde aan de instant foto's, en we kijken altijd naar de foto's. We kunnen het ook als een cadeau aan onze vrienden geven.

Wat vind je van het vierkante formaat?

Het vierkant formaat is het traditionele formaat van instant foto's voor mij, omdat de eerste instant foto die ik kreeg als kind vierkant was. Daarnaast maakt het vierkante formaat ook het onderwerp meer prominent.

Foto's gemaakt met de Lomo'Instant Square

Wat zijn je toekomstplannen

Wat op nummer één staat is dat ik wil leren hoe je verschillende gebakjes, desserts of allerlei dingen kunt maken die ik op een taart kan zetten.


Ontdek meer over Sparks & Cakes op hun website en volg ze op Facebook en Instagram!


Vol enthousiasme kondigen we ons nieuwste Kickstarter project aan: de Lomo'Instant Square. We hebben het over 's werelds eerste analoge camera die Instax-foto's met vierkant formaat produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die voor absoluut alles zorgt, alle iconische, creatieve Lomography eigenschappen én een slim opvouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Be there or be square!

2017-09-23 #people

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen