Photobooth Sessies met de Lomo'Instant Square

2017-09-13

Tegenwoordig is de traditionele, film photobooth vervangen door een digitale camera met een digitale printer. Het nadeel? De foto's kunnen erg generisch zijn, en eerlijk gezegd, zijn ze daardoor niet zo populair meer als ze meer waren; je vindt ze gewoonlijk in winkelcentra of fotowinkels. Maar maak je geen zorgen, analoge en gedrukte fotoliefhebbers. Je kunt nog steeds die sequentiële portretstillevens bereiken.

Foto: Rob + Natascha (VIE), Model: Andreas Bischoff

Versier jezelf met het meest modieuze of buitensporige kledingstuk, kom samen met je vrienden en maak je klaar om te feesten! Lomography brengt de photobooth in analoge stijl terug met de Lomo'Instant Automat Square. Je kunt nu die unieke, maar zeer onderscheidbare photobooth selfies van instant-meester Andy Warhol opnieuw bereiken.

Foto: Russel Darling (UK). Model: Hector Moss; Foto & Model: HK Staff; Foto: Rob + Natascha (VIE)

De LIA Square kan fungeren als je draagbare booth en printmaker, waardoor gebruikers een meer authentieke ervaring hebben. Je nostalgie voor Warholian portretten wordt 100% tevreden gesteld.

geschreven door Lomography op 2017-09-13 in #culture

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen