Photobooth Sessies met de Lomo'Instant Square

Tegenwoordig is de traditionele, film photobooth vervangen door een digitale camera met een digitale printer. Het nadeel? De foto's kunnen erg generisch zijn, en eerlijk gezegd, zijn ze daardoor niet zo populair meer als ze meer waren; je vindt ze gewoonlijk in winkelcentra of fotowinkels. Maar maak je geen zorgen, analoge en gedrukte fotoliefhebbers. Je kunt nog steeds die sequentiële portretstillevens bereiken.

Foto: Rob + Natascha (VIE), Model: Andreas Bischoff

Versier jezelf met het meest modieuze of buitensporige kledingstuk, kom samen met je vrienden en maak je klaar om te feesten! Lomography brengt de photobooth in analoge stijl terug met de Lomo'Instant Automat Square. Je kunt nu die unieke, maar zeer onderscheidbare photobooth selfies van instant-meester Andy Warhol opnieuw bereiken.

Foto: Russel Darling (UK). Model: Hector Moss; Foto & Model: HK Staff; Foto: Rob + Natascha (VIE)

De LIA Square kan fungeren als je draagbare booth en printmaker, waardoor gebruikers een meer authentieke ervaring hebben. Je nostalgie voor Warholian portretten wordt 100% tevreden gesteld.

2017-09-13 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen