Photobooth Sessies met de Lomo'Instant Square

2017-09-13

Tegenwoordig is de traditionele, film photobooth vervangen door een digitale camera met een digitale printer. Het nadeel? De foto's kunnen erg generisch zijn, en eerlijk gezegd, zijn ze daardoor niet zo populair meer als ze meer waren; je vindt ze gewoonlijk in winkelcentra of fotowinkels. Maar maak je geen zorgen, analoge en gedrukte fotoliefhebbers. Je kunt nog steeds die sequentiële portretstillevens bereiken.

Foto: Rob + Natascha (VIE), Model: Andreas Bischoff

Versier jezelf met het meest modieuze of buitensporige kledingstuk, kom samen met je vrienden en maak je klaar om te feesten! Lomography brengt de photobooth in analoge stijl terug met de Lomo'Instant Automat Square. Je kunt nu die unieke, maar zeer onderscheidbare photobooth selfies van instant-meester Andy Warhol opnieuw bereiken.

Foto: Russel Darling (UK). Model: Hector Moss; Foto & Model: HK Staff; Foto: Rob + Natascha (VIE)

De LIA Square kan fungeren als je draagbare booth en printmaker, waardoor gebruikers een meer authentieke ervaring hebben. Je nostalgie voor Warholian portretten wordt 100% tevreden gesteld.

geschreven door Lomography op 2017-09-13 in #culture

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen