Houd het surrealistisch met de nieuwe, trippy Purple Film

We namen je eerst mee op reis en maakten de planeet paars toen we de 35mm LomoChrome Purple film ontwikkelden. Met deze beruchte, kleurveranderende formule wordt blauw groen, groen wordt paars en geel wordt roze om van elke scène een analoog wonderland te maken — zonder de noodzaak van post-processing.

Jullie reactie op deze psychedelische substantie was groots. Geïnspireerd door jullie fantastische feedback en prachtige violette foto's, hebben we besloten om een gloednieuwe formule voor extra trippy foto's uit te vinden. In mei brachten we je de LomoChrome Purple 35mm Film. Vandaag brengen we je onze gloednieuwe formule op 120 film!

Met verhoogde gevoeligheid, verbeterde belichting en minder korrel dan ooit tevoren maakte de nieuwe Lomography LomoChrome Purple Film 120 het makkelijker dan ooit om je middenformaatfoto's op te blazen met geweldige magenta tonen. Het stelt je in staat om in alle weersomstandigheden te schieten en de onbeperkte kleurencreativiteit te verkennen door verschillende ISO-instellingen uit te proberen. Wij raden ISO 400 aan, maar experimenteer en zie wat je kunt creëren!

Bestel je nieuwe Lomography LomoChrome Purple Film 120 in de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores!

Chromatische grenzen verleggen met Super 8 Film

Het is eerlijk om te zeggen dat Super 8mm film revolutionair is geweest voor filmmaken. Met zijn rijke, veel nagebootste esthetische kwaliteit, blijft het populair in de filmscène. Het is door generaties legendarische filmmakers gebruikt, waaronder Oliver Stone en Petra Collins, voor opvallende korte films tot bekende muziekvideo's.

Nu op grote schaal gestaakt en met beperkte Super 8-emulsies beschikbaar op de markt, zijn we trots om het iconische formaat levend te houden - en het klassieke filmformaat een dappere nieuwe draai te geven.

LomoChrome Purple Super 8 Film is wereldwijd beschikbaar in beperkte hoeveelheden als een zeer speciale one-off batch. Ga vandaag nog naar de Lomography Online Shop en bestel!

geschreven door ellakoppensteiner op 2017-09-13 in #gear #nieuws #videos

Meer interessante artikelen