De zon achterna: avonturen met de Lomo'Instant Square

2017-09-11

Goeiemorgen, omarm de zonneschijn, en rek de creatieve spieren uit. Een nieuwe dag betekent een nieuwe gelegenheid om herinneringen te maken. Neem de Lomo'Instant Square mee en grijp elk moment onder de zon!

Je hoeft niet op een speciale plek te zijn om foto's te maken. De stadsstraten of zelfs je eigen achtertuin kunnen dan al wel bekend zijn, maar het zien van dingen via camera kan dat veranderen. Van de zachte ochtendstraal tot het gouden uur; let op hoe het verschil qua omgevingslicht een scène vormt. Maak je geen zorgen om de camera instellingen om de sfeer goed vast te leggen, de Lomo'Instant Square zorgt er automatisch voor!

Credits: Greg Ferro, Katherine Phipps, Elvis Tang, Diana Oprisescu, Sanami Kwok

Focus op de glimlachen die je dag nog helderder maken. Schud de verlegenheid weg, kom dichterbij! Als jeje ongemakkelijk voelt, laat je de stijlvolle Lomo'Instant Square het ijs breken.

Credits: Greg Ferro, Sebastian Gansrigler, Jimmy Cheng, Diana Oprisescu

Zet je getinte bril op. Ongeacht waar je naar op weg bent, je zult nooit een postkaartwaardige momentopname missen met de Lomo'Instant Square.

Credits: Sunsern Poontavee, Greg Ferro

geschreven door Lomography op 2017-09-11 in #nieuws

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen