Michelle en Naomi van Sacred Tattoo NYC: Eerste indrukken van de Lomo'Instant Square

Zodra ze de Lomo'Instant Square zagen, hadden tattoo artiesten Michelle Santana en Naomi Perkins, beiden gevestigd bij Sacred Tattoo in New York City, hele spannende ideeën over hoe ze hem in en rond de shop zouden kunnen gebruiken. Check hun ideeën, inzichten en foto's hieronder!

Links: Michelle | Rechts: Naomi

Jullie hebben wel een hele coole baan, kunnen jullie ons er iets over vertellen?

Michelle: Ik ben nu 6 jaar werkzaam als tattoo artiest. Ik ben begonnen toen ik 18 was - ik ben dol op tekenen en dit is het vakgebied waarbij ik én iets kan verdienen én kan doen wat ik het leukste vind. De liefde die ik in mijn tattoos stop is terug te zien aan de kwaliteit en ik de persoonlijke connectie met mijn cliënten vind ik erg bijzonder. Het feit dat ze me vertrouwen met inkt en een naald in hun lichaam is het allerbeste.

Naomi: Mijn baan is geweldig - Ik wek met m'n beste vriendin en samen met fenomenale tattoo artiesten. Ik manage Michelle Santana, dus ik regel de afspraken, ben verantwoordelijk voor de PR en zie iedere dag verschillende cliënten!

Wat inspireert jullie? Waarom tatoeëren jullie?

Michelle: Street art was altijd een grote inspiratie voor mijn werk. Toen ik begon met tatoeëren vond ik het vooral heel 'badass' en ik was het type ervoor om helemaal onder de tattoos te zitten.

Naomi: Ik ben zelf geen tattoo artist maar ik heb enorm respect voor wat ze doen. Deze industrie is bikkelhard - en ik ben er bij toeval ingerold. Het was niet mijn plan om in een tattoo shop of voor tattoo artists te werken maar zo is het gegaan. Het is de meest permanente manier van kunst verzamelen en dit is iets heel moois. Hoe meer tattoos ik had, hoe meer vrienden ik kreeg en dit heeft er toe geleid dat ik in de shop werk!

Kevin Wilson, fotograaf, eigenaar Sacred Tattoo, LomoAmigo

Hebben jullie tips voor mensen die willen beginnen met tatoeëren?

Michelle: Het belangrijkste is dat ze weten wat ze doen op gebied van design en tekenen. Ik zal nooit zeggen wat goed is en wat fout met tatoeëren want toen ik begon deed ik het ook op m'n eigen manier. Als je geen tijd wil investeren om met pen en papier te werken, dan wil je dit ook niet met iemands huid. Zorg dat je een stage kan lopen - je leert zoveel meer in een shop. En daarnaast, je doet het voor je cliënten, niet voor jezelf. Zorg ervoor dat iedereen de deur uit loopt met iets waar ZIJ blij mee zijn, hoe gek het design ook is.

Naomi: Voor iedereen die wil beginnen met tatoeëren - wordt eerst een leerling, heb geduld en oefen!

Welk advies zouden jullie je 15 jaar oude zelf willen geven?

Michelle: Ik zou willen zeggen: stop met spelletjes en focus op je tekeningen. Als je het gevoel hebt dat je moet feesten en nieuwe mensen moet leren kennen dan krijg je niet dezelfde kansen die je zou krijgen als je je focused op je kunst. Als ik niet zo rebels was geweest dan was ik nu een stuk verder dan ik ben. En luister naar je moeder!

Naomi: Als ik mijn 15 jaar oude zelf advies kon geven dan zou ik adviseren meer op school te richten en het leven niet zo serieus te nemen. Je bent jong en dom - geniet ervan zo lang het kan.

Sheena, Tattoo Artist, Sacred Tattoo NYC

Wat vinden jullie van instant fotografie?

Michelle: Ik vind het zonde dat nieuwe technologie dit uit ons leven haalt - het vasthouden van de fysieke foto is zoveel cooler dan een foto op je telefoon. Het is jammer dat dit verloren gaat en het zou fantastisch zijn als het terug zou komen.

Naomi: Ik vind instant fotografie fantastisch, zeker in een wereld waar alles nu en meteen moet. Ik hou er ook van om fysieke kopieën van foto's te hebben in plaats van alleen digitaal.

Wat vinden jullie van de Lomo’Instant Square? Hoe zou je hem in de shop gebruiken?

Michelle: Het formaat van de foto is perfect en geeft hetzelfde gevoel als ik had als kind toen ik willekeurige foto's in ons huis zag. De enige foto waar ik samen met mijn vader op sta is een instant foto. Ik maak altijd foto's van mijn cliënten en nu we de Lomo’Instant Square hebben kan ik ze nog iets meegeven (naast de tattoo natuurlijk).

Naomi: Ik vind de LomoInstant Square heel leuk en makkelijk te gebruiken. Michelle en ik hadden meteen het idee om foto's van haar met haar cliënten te maken en er een hele muur van te maken. Dat zou zo cool zijn!

Wat vinden jullie van de foto's die jullie met de Lomo'Instant Square hebben gemaakt?

Michelle: Ik vind ze leuk als ik er mooi opsta haha.

Wat vinden jullie van het vierkante formaat? Doet het jullie ergens aan denken?

Naomi: Toen ik de Lomo Square voor het eerst zag dacht ik dat het een heeeeeeele oude camera was. Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zullen zien als ik hiermee op stap ga!

Michelle: Hij ziet er ouderwets uit - ik hoop dat er een roze editie uitkomt! :)

Heel erg bedankt voor de rondleiding in de shop!


Je kan al deze fantastische artiesten op Instagram volgen.

Michelle @mnsantanatattoo
Naomi @nnaomimariee
Sheena @electricsheena
Kevin @kevinwilsonnyc
Sacred Tattoo @Sacredtattoonyc | www.sacredtattoo.com

Vol enthousiasme kondigen we ons nieuwste Kickstarter project aan: de Lomo'Instant Square. We hebben het over 's werelds eerste analoge camera die Instax-foto's met vierkant formaat produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die voor absoluut alles zorgt, alle iconische, creatieve Lomography eigenschappen én een slim opvouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Doe met ons mee en steun ons nu op Kickstarter om 40% op de geplande verkoopprijs te besparen en allerlei extra's te ontvangen. Be there or be square!

2017-09-02 #people

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen