25 jaar Lomography: help ons!

2017-08-22

We vieren 25 jaar Lomography door de prachtige foto's van onze getalenteerde community te gebruiken om heel LomoWall exhibitions rondom de wereld te organiseren. Om al deze prachtige beelden te verzamelen, hebben we 196 fotowedstrijden voor 196 landen geopend — en deze zijn bijna afgelopen!

Je hebt tot 31 augustus 2017 de tijd om je foto's in te sturen bij al onze 25 jaar Lomography competitions. Maar dat is nog niet alles! Als je het artikel How to Become Part of Our 25 Years of Lomography Celebrations deelt op social media en/of een post schrijft over ons feestje op je persoonlijke blog, geven we je 20 Piggy Points om te spenderen in de Lomography Online Shop!

Zorg ervoor dat je voor 31 augustuseen link van je post deelt in de reacties hieronder! Zodra je je link hier hebt gedeeld, zullen we je de Piggies sturen.

Omdat onze wedstrijden in minder dan 10 dagen eindigen, raden we je aan om je bericht zo snel mogelijk te delen. Op die manier hebben je vrienden nog de tijd om hun foto's te uploaden!

geschreven door Lomography op 2017-08-22 in #nieuws

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen