De 25 meest eye-catching Lomographs van de community

Af en toe is er zo'n foto waardoor je een sprongetje maakt. Dat is maar een van de mogelijkheden van een gedenkwaardige foto. Hier in de community zijn we trots om te zeggen dat we er daar meer van hebben! We hebben een kleine compilatie van Lomographs gemaakt die ons doen lachen, zwijmelen en verbazen. Laten we 25 jaar Lomography vieren met de 25 meest opvallende foto's van onze geliefde community!

Credits: tommynorth, ccwu, domyblue, mrrotivlarbac, vicuna, gocchin, warning, jennson, adi_totp, kkkkrissss, satomi, hodachrome, lazybuddha, susielomovitz, iantheman, fivedayforecast, boredbone, neja, stouf, atria007, blue-0610, donmarcos & renaishashin

Weet je meer foto's voor deze collectie? Laat het ons weten!


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

geschreven door cheeo op 2017-08-16 in

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen