De 25 meest eye-catching Lomographs van de community

2017-08-16

Af en toe is er zo'n foto waardoor je een sprongetje maakt. Dat is maar een van de mogelijkheden van een gedenkwaardige foto. Hier in de community zijn we trots om te zeggen dat we er daar meer van hebben! We hebben een kleine compilatie van Lomographs gemaakt die ons doen lachen, zwijmelen en verbazen. Laten we 25 jaar Lomography vieren met de 25 meest opvallende foto's van onze geliefde community!

Credits: tommynorth, ccwu, domyblue, mrrotivlarbac, vicuna, gocchin, warning, jennson, adi_totp, kkkkrissss, satomi, hodachrome, lazybuddha, susielomovitz, iantheman, fivedayforecast, boredbone, neja, stouf, atria007, blue-0610, donmarcos & renaishashin

Weet je meer foto's voor deze collectie? Laat het ons weten!


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

geschreven door cheeo op 2017-08-16 in

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen