LC-Wide Meesterwerken - Overal kleur

De LC-Wide heeft ogen doen glinsteren sinds hij in 2011 werd uitgebracht. Deze brede, ultra-creatieve compact camera combineert de veelzijdigheid van het hebben van multifunctionele camera's en een scherpe groothoeklens in één netjes pakket.

We verzamelden een paar van de meest populaire foto's die met de LC-Wide zijn gemaakt om je een idee te geven van wat we precies bedoelen.

Schud het kleurenspectrum

Stop een kleuren- of dia-film in de LC-Wide en je ready to go. Snel, eenvoudig en efficiënt. Zo kunnen deze foto's eruit zien. Bestudeer hoe ze kleur gebruiken om de schoonheid in elk shot uit te brengen. Dit is waar de LC-Wide over gaat.

Credits: jennson

Community member jennson heeft zeker golven gemaakt in onze foto sectie met deze fascinerende onderwaterfoto. Hij koppelde de LC-Wide met de Krab Onderwaterwoning en nam een onvergetelijk foto mee naar huis. De kleuren zijn gewoon geweldig. Vanuit de manier waarop het licht op de zeebodem komt.. moeilijk te overtreffen.

Credits: adzfar

Adzfar nam deze eye-popping diafoto in Selangor, Maleisië, en het doet harten sneller kloppen. De framing is perfect en de groothoekfunctie van de camera komt echt goed tot zijn recht. Niet te vergeten die rijke paarse kleuren die deze foto een fascinerend effect geven.

Credits: fafascinado

Dit foto is dan wel niet over-the-top qua kleur, maar we houden gewoon van de manier waarop het de focus naar het centrum brengt. En raad eens? Dat komt door die helderrode kleur. Community member fafascinado nam deze spot-on foto en liet ons zien hoe kleur kan worden gebruikt om de aandacht naar een bepaald punt te brengen.

Credits: anarchy

Als een foto duizend woorden kan vertellen, gaat deze van anarchy richting een hele roman. De kleuren springen overal uit en de multiple exposure voegt een extra draai toe aan een hele speelse vibe.

Credits: drame

Deze foto van drame liet ons naar boven kijken. We weten niet of het de rustgevende poederblauwe lucht en pluizige wolken zijn of de schattige kleine chihuahua die ons hart heeft gewonnen!

Credits: dakadev_pui

Lomograaf dakadev_pui liet opnieuw onze ogen uitkijken. Hij heeft heel mooi werk gedaan met behulp van de LC-Wide's MX-knop en nam deze majestueuze blauwe scène thuis. Nice!

Credits: vgzalez

Petje af voor vzgalez voor deze geweldige foto! Zij aan zij met contrasterende kleuren en oriëntatie verdiende deze foto bijna 400 likes van onze members. Dat snappen we helemaal. Het is een leuk spel over kleuren en perspectief.

Credits: pzzzenguin

Soms is eenvoud alles wat je nodig hebt. Lomograaf pzzzenguin schoot een zonnige foto. Je krijgt bijna de neiging om in de zee te springen he?

Credits: anafaro

Breed en gevuld met sun-kissed kleuren, gefeliciteerd anafaro met het vastleggen van zo'n zonnige herinnering met behulp van de LC-Wide!

Credits: bujidubabi

Het ziet er haast uit als een schilderij, he? Applaus voor bujidubabi voor deze prachtige kleuren!


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-08-11 #gear

Meer interessante artikelen