Beelden die Lomography in 1997 hebben gevormd

1997 was een jaar van gemengde gebeurtenissen. Sommigen waren geweldig, andere tragisch - maar alles was onvergetelijk. Wie zou de scène kunnen vergeten waar Jack en Rose op de ijzige wateren drijven op een stuk puin van de Titanic (de film was de grote winnaar op de Academy Awards in 1998 door in 11 categorieën te winnen.) Mensen rouwden om het overlijden van prinses Diana door een afschuwelijke auto crash - tranen werden vergoten. Ook waren radiostations op de hoogte van de muziek van Hanson en hun chart-topping hitje "MMMBop".

Credits: buckshot, ecchymoses, superlighter & sirio174

Alhoewel deze allemaal als 'throwback memories' beschouwd kunnen worden, kunnen we het gevoel van goede tijden die 1997 ons brachten, niet vergeten. Hetzelfde geldt met foto's die onze lieve Lomographers hebben gedeeld met ons! Deze foto's zijn gewoon vol leven. Het plezier dat we in dat jaar hebben gehad, waren zoals de gebeurtenissen die we gezien hebben: onvergetelijk.


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-08-09 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen