De LC-A+ Masters

Communicatie via afbeeldingen is een mooi fenomeen. Het stelt je in staat om met andere mensen in verschillende delen van de wereld te verbinden. Dat is de kracht van beelden, en de LC-A is de brug van veel mensen voor nieuwe ervaringen en vrienden. Net als bij veel kunstvormen zijn er ook meesters die hun vakmanschap en talenten met de LC-A hebben geperfectioneerd.

Credits: qrro

Dit zijn een aantal invloedrijke mensen uit onze community die er ook op gericht zijn om anderen te inspireren door hun kunstige gebruik van de camera.

hodachrome

Credits: hodachrome

Dit is een fotograaf die bijna geen introductie nodig heeft. Als je een lomograaf bent, weet je waarschijnlijk wie hodachrome is. Hij maakt prachtige veelvoudige belichtingsfoto's en is echt een enthousiast lid van onze community. Zijn aandacht voor detail en creatieve technieken zijn inderdaad lofwaardig.

ccwu

Credits: ccwu

Community member ccwu is een meester als het gaat om de aandacht op zijn onderwerpen. Niet alleen is de frame van zijn foto's goed, maar introduceert ook een creatief spel met kleuren wat het beste in zijn afbeeldingen accentueert. Van gedempte tinten naar dikke kleuren; hij kent zijn weg zeker in het kleurenspectrum.

grazie

Credits: grazie

Je kunt ontspannen door gewoon te kijken naar Grazie's foto's. Haar afbeeldingen hebben dat coole en gecompliceerde gevoel. Hoewel ze makkelijk uitvoerbaar zijn, zijn we er zeker van dat er veel oefening en passie bij komt kijken.

fruchtzwerg_hh

Credits: fruchtzwerg_hh

Compositie kan je foto's maken of breken en fruchtzwerg_hh weet dit maar al te goed. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze foto's. Het is een casestudy over perspectief, kleur, hoeken en techniek. Cheers, fruchtzwerg_hh!

fotobes

Credits: fotobes

De foto's van fotobes zijn spannende, surrealistische stukken. Ze nemen je in de maling met allerlei visuele elementen. Dit is een perfect voorbeeld van hoe techniek je beelden verder kan verbeteren. Het is makkelijk om deze foto's als 'happy accidents' te zien, maar we kunnen zeker zeggen dat deze meesterlijk zijn uitgevoerd - van kleur, textuur en beweging tot hoek, framing en inhoud. Alles is spot-on.

dakadev_pui

Credits: dakadev_pui

Een ander creatief lid van de community die verder gaat dan gewoon 'oke'-foto's; dakadev_pui is geliefd in onze community. Zijn foto's getuigen van vaardigheden en creatieve visie.

japsix

Credits: japsix

We houden van kleur en verzadiging hier in de community en japsix is meer dan bedreven om normale scènes te transformeren naar buitengewone. Het lijkt erop dat de zomer altijd om de hoek staat met haar foto's! Als je op zoek bent naar een manier om je diavoorstellingen te laten tellen, bezoek dan eens haar LomoHome.

tracyvmoore

Credits: tracyvmoore

Experimenteren met camera, film en accessoire combinaties? Mede-Lomograad tracyvmoore staat voor je klaar. Zijn LomoHome barst van de creatieve manieren om je filmavonturen leuk en spannend te houden.

sobetion

Credits: sobetion

Ken je sobetion al? Nou, dat moet haast wel. Hij is een van onze beste Lomographers! Hij heeft zijn technieken, fantastische foto's en filmlessen met ons gedeeld, en daarvoor verdient hij een plek in deze lijst.

superlighter

Credits: superlighter

De lijst zou niet compleet zijn zonder superlighter. Een master in vele disciplines, we verwelkomen superlighter met open armen bij onze LC-A Master Class!
---

Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-08-08 #people

Meer interessante artikelen