Lomography Benelux tipt: Japan in dromerig pastel

2017-08-09

Eylül Aslan uit Berlijn is een bekende aan het worden in de fotoscène in zowel Turkije (haar thuisland) en de Duitse stad waar ze nu woont. Wij snappen waarom!

Foto's door Eylül Aslan

Haar werk richt zich meestal op onderwerpen als geslacht, identiteit, seks en feminisme, maar op een recente reis naar Japan is Eylül volledig van onderwerp overgeschakeld en heeft ze haar fascinatie met de straten van Tokio geweldig met haar camera vastgelegd!

Wat haar het meest in Tokio verbaasde waren de kleuren van de stad; terwijl de architectuur en het stadsmeubilair van Berlijn meestal beperkt zijn tot somber monochromatische tinten, slaagt Tokio erin om de stad te verfraaien met kleurrijke details, van stoffige mintgroene vuilnisbakken tot babyroze en blauwe stadsbussen. Wij hebben gelijk de neiging om een vlucht naar Japan te boeken, jullie ook?

Foto's door Eylül Aslan

Info en beelden zijn afkomstig van Vice en eylulaslan.com.

geschreven door anna-lomo op 2017-08-09 in

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen