25 dingen die we hebben geleerd: deel 3

Een kwart eeuw is verstreken sinds de oprichting van de Lomographic Society International, en sindsdien hebben we veel verschillende dingen geleerd. We hebben onlangs al een paar gedachten gedeeld, hier zijn er nog wat meer:

11. Stop nooit met leren

Er is niet zoiets als een fotograaf die het allemaal kent. Er is altijd een nieuwe vaardigheid om te beheersen en een andere techniek om te proberen. De enige manier om te leren is om jezelf te pushen. Het zal zwaar zijn, maar we zullen je helpen. We kunnen niet wachten om te zien wat je maakt!

Credits: makny

12. Geef nooit op

Credits: werriston

13. Geef alles

Toen de prachtige shots die door de legendarische Lomo LC-A werden gemaakt steeds populairder werden, gaven onze oprichters al hun energie om iets ongelooflijk te creëren. Zij hebben de Ten Golden Rules en het Lomography manifesto herzien en verfijnd. Ze zorgden ervoor dat ze een plek in de Wiener Zeitung kregen. Ze hebben weken doorgebracht om de eerste ooit LomoWall te bouwen. En nu? Ze kijken terug op 25 jaar van een creatieve revolutie die ze begonnen. Hard werk, vastberadenheid en heel veel creatieve energie is alles wat nodig is om iets geweldigs te maken.

Credits: jmcedo

14. Ga mee met de tijd

Het was 1994 en dit kleine kleine ding genaamd het wereldwijde web was echt aan het opstarten. Helemaal nieuw en in tegenstelling tot wat de wereld ooit eerder had gezien, was dit een uitvinding waar men aan zou moeten gaan wennen. Lomography nam ooit de steeds veranderende wereld in hun strijd en duikt recht in de online wereld door www.lomo.com te lanceren. Wees niet bang voor verandering, ga er in mee.

Credits: hodachrome

15. Breng mensen samen

De wereld is een betere plek als je het met de geweldige mensen om je heen deelt. Daarom biedt Lomography workshops, ontmoetingen, tentoonstellingen, feesten en evenementen in Lomography Gallery Stores over de hele wereld. We hebben een aantal geweldige creatieve mensen over de hele wereld ontmoet, en we kunnen niet wachten om de goede tijden te delen.

Credits: lomographybarcelona

Lees meer in 25 dingen die we hebben geleerd: deel 1 en 25 dingen die we hebben geleerd: deel 2 and share your own discoveries with us in a comment below!


Heb je je foto's al ingediend? Help ons om een wereldwijde fototentoonstelling te realiseren door ons je topfoto's van je favoriete plekken te sturen en je aan te melden om je eigen LomoWall te maken. Check regelmatig de officiële 25 Jaar Lomography site en volg ons ook op social media. Er komen nog veel meer feestelijke dingen aan!

2017-08-05 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen