LomoAmigo Kelly en haar nieuwe festivalcamera

Kelly fotografeert haar kat bijna elke dag, maar voor Lomography nam ze de La Sardina camera mee naar verschillende festivals in Amsterdam. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Check het interview en haar foto's hier!

Naam: Kelly
Stad: Amsterdam
Camera: La Sardina DIY

Hoi! Zou je de Lomography community iets over jezelf willen vertellen?
Hoi! Ik ben Kelly, een import Amsterdamse van 26 jaar met een vergevorderde obsessie voor katten. Voormalig marketing director bij Poopy Cat en ik start in augustus als social media/content manager bij TRONO. Tussen het werken en feesten door ben ik music curator bij KOLLEKT.FM waar ik een playlist bijhoud voor 1 van hun klanten.

Fotografeer je wel eens analoog of is dit nieuw voor je?
Ik heb tijdens mijn studie weleens analoog gefotografeerd maar dat is inmiddels alweer 4 jaar geleden. Ik bakte er toen ook niet zoveel van, maar ik wil nu flink gaan oefenen en experimenteren. En ik had vroeger natuurlijk van die wegwerp-cameraatjes.

Je nam de La Sardina mee naar festivals. Hoe was dat?
Ik had de camera inderdaad mee naar Georgie’s Wundergarten en Wildeburg. De La Sardina is superlicht en makkelijk mee te nemen, ideaal! Het is heel leuk om te wachten op het resultaat, want ik wist niet meer precies wie en wat ik had gefotografeerd. Door de foto’s kwamen weer wat vergeten momenten omhoog.

Wat is je favoriete foto van deze serie en waarom?​​​​
De foto van de meneer in het gras. Dit was een grappig moment op Georgie's. Hij was een zeer indrukwekkende yoga pose aan het doen maar ik was net te laat. Uiteindelijk is de foto onbedoeld een beetje erotisch geworden en heb je eigenlijk geen idee wat hij aan het doen is ;-)

Kun je de La Sardina in 5 woorden beschrijven?
Compact, impulsief, avontuurlijk, handig, creatief.

Welke Lomography camera zou je nog een keer willen proberen?
De Diana F+

Kunnen we je ergens volgen?
Jep, hier: www.instagram.com/kellynicolemarcus

geschreven door anna-lomo op 2017-07-31 in

Benoemd Product

Lomography La Sardina

Lomography La Sardina

De La Sardina, met de vorm van een sardineblikje, zit vol leuke functies. Hij schiet op standaard 35mm film, heeft een groothoeklens en een terugdraaiknop zodat je op elk moment je film kunt terugdraaien. De camera is verkrijgbaar in allerlei soorten designs; ontdek een oceaan van analoge mogelijkheden met de La Sardina!

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen