Vier redenen waarom je een 110 camera zou moeten hebben

De allerkleinste camera's, maar zeker niet minder zo leuk! Ontdek hier waarom iedereen een 110 camera zou moeten hebben.

Camera’s van broekzakformaat voor draagbaar fotoplezier! De 110 camera’s van Lomography zijn super makkelijk in gebruik en perfect voor spontane snapshots. Deze schattige miniatuurwondertjes maken het onmogelijk je camera thuis te laten.

1. Hij past in je broekzak

Onze Lomography 110 Baby camera's zijn zó klein, dat ze met het grootste gemak in je broekzak passen. Je kunt deze camera dus overal mee naar toe nemen - je mist dus nooit meer een mooi moment.

2. We hebben een 110 camera met Fisheye Lens

De Fisheye Baby 110 Metal beschikt over geweldige eigenschappen zoals een 170-graden lens en de mogelijkheid om meervoudige en lange sluitertijdbelichtingen te maken. Deze volledig functionerende miniatuur versie van de grote Fisheye No. 2 heeft ook een PC flitsadapter waarmee je jouw shots van een extra dosis licht kan voorzien!

3. Niemand zal geloven dat je 110 camera écht werkt

Let maar op, als jij straks met je 110 camera op straat foto's staat te maken zul je vol ongeloof aangekeken worden. Je zult vaak aangesproken worden met vragen als: 'is dat een echte camera?', 'hoe kan een camera zó klein zijn?' en 'krijg je dan ook hele kleine foto's?'. Wij vinden het hilarisch, en jij vast ook!

4. De 110 camera's zijn nu in de Sale in de Lomography Online Shop!

De Diana Baby 110 Camera met Lenspakket scoor je nu voor €45,00 in plaats van €55,00 en is de Fisheye Baby Metal afgeprijsd naar €39,00!

Voor welke Lomography 110 Camera ga jij? Laat het ons weten in de comments!

geschreven door anna-lomo op 2017-07-15 in

Meer interessante artikelen