Monday Moodboard: In de tuin van Monet

2017-07-10

Ongeïnspireerd en gedemotiveerd voor de eerste dag van de week? Wij helpen je een handje. Je hoeft niet helemaal naar Frankrijk te vliegen om in de historische en iconische tuin in Giverny te zweven.

De tuin was een kolonie van kunstenaars, en Claude Monet verhuisde er zelfs heen. In deze tuin ontstonden zijn beroemdste schilderijen - de kleurrijke struiken, waterlelies, bogen en de Japanse brug met vijvers hieronder.

Schilders zoals Richard E. Miller, Lawton S. Parker, Guy Rose, Edmund Greacen en Karl Anderson hebben ook in de tuin gewerkt. Zij heette de "Giverny Group".

Geniet van deze Monday Moodboard vol pittoreske landschappen!

Credits: marcomaestro, aoba, dudizm, meliepascal, clemfaster, amedejulie, mokachiato & -annamonte

--

geschreven door lomographymagazine op 2017-07-10 in #places

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen