Dog Days met de La Sardina

Wanneer mensen de term 'Dog Days' gebruiken, hebben ze het niet letterlijk over honden; ze verwijzen naar de heetste dagen van de zomer, die meestal in het begin van juli pieken. Dat betekent meer zweet dan de gebruikelijke maar no worries want dit seizoen is eigenlijk jouw tijd om te shinen. Analoge fotografie is op zijn best met het helderste zonlicht.

Lomography's La Sardina is een bescheiden speelgoedcamera van de familie. Een klein, onderschat toestel dat perfect geschikt is om te schieten onder natuurlijk licht. Verlies geen schaduw of kleur, documenteer de zomer met zijn kwaliteiten op de lomografische manier.

Hier zijn enkele voorbeeldfoto's van de community.

Bloot

Credits: kathepalacio, jeansman, tyler_durden & lunt82

Omarm de zonnestralen

Credits: wil6ka, i_fung, kathepalacio, bebopbebop & peruvianfan

Buiten in de frisse lucht

Credits: sobetion, bebopbebop, endorphin, bnjmn & kathepalacio

'The dog days are here'

Credits: toky, tyler_durden, andemon & kathepalacio

2017-07-09 #gear

Benoemd Product

Lomography La Sardina

Lomography La Sardina

De La Sardina, met de vorm van een sardineblikje, zit vol leuke functies. Hij schiet op standaard 35mm film, heeft een groothoeklens en een terugdraaiknop zodat je op elk moment je film kunt terugdraaien. De camera is verkrijgbaar in allerlei soorten designs; ontdek een oceaan van analoge mogelijkheden met de La Sardina!

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen